Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Hjemmeside værktøjer

Som administrator af en forening, kan du nemt indsætte indhold fra Danseren på hjemmesiden for din forening.

For at finde koden der skal indsættes på hjemmesiden, skal du ind under din forening , dernæst "Administration" og vælge "Hjemmeside værktøjer".
Login box


Fanen "login box" har to felter med kode, og to med eksempler.

Ved at indsætte det første felt med kode på din hjemmeside, vil der vises en login box på hjemmesiden, således at medlemmer nemt kan logge ind på Danseren direkte.
Hvis andet felt med kode indsættes på hjemmesiden, vil der vises et link, så brugere nemt kan anmode om at blive medlem af din forening på Danseren.
Kalender


For at få vist Danseren kalenderen for din forening på hjemmesiden, indsættes koden på hjemmesiden.

Bemærk: For at kalenderen kan vises, skal din forening have en en offentlig side på Danseren. Læs hvordan man gør dette i guiden Offentliggør din forening til Internettet.
Nyheder


Fanen "forening-nyheder" indeholder koden til at få nyhederne for din forening vist direkte på hjemmesiden for din forening, samt iGoogle.

Som standard er nyhedsfeltet 500pixels bredt. Hvis dette ønskes smallere eller bredere indtaste den ønskede bredde i feltet, og der trykkes på knappen "Opdater".
Herefter vil koden ovenfor blive rettet, og kan så nemt kopieres ind på hjemmesiden for din forening.
Nederst på siden findes koden til et iGoogle link, så ledes at medlemmer nemt kan tilføje nyhederne fra deres forening til deres iGoogle.

Dans-danmark.dk